Fragt og Returnering

Salgs- og leveringsbetingelser

Velkommen til Inspired-by webshop. Som kunde accepterer du vores handelsbetingelser. Alle tørklæder leveres dagen efter i din helt egne private postkasse, så nemt som det kan være.

Andre lande: Opholder du dig udenfor Europa, så send os gerne en e-mail. Vi vil sende pakken til dig alligevel, når vi har sendt dig dine forsendelsesomkostninger, og du har godkendt.

BESTILLING

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkortinformationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på e-mail.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Inspired-by. Er du under 18 år skal aftalen indgås af en forælder.

PRISER OG BETALING

Alle priser er inkl. dansk moms. Når du handler med Inspired-by indgås aftaler på dansk. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Dette aftales med net og teller. Din betaling bliver først trukket, når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til PBS.

Vi sender varer momsfrit til alle lande uden for EU.

LEVERINGSSERVICE DIREKTE HJEM TIL DIG

Inspired-by bestræber sig på at alle ordrer bestilt inden kl. 14.00 sendes samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 14.00 sendes den efterfølgende dag. I forbindelse med ferieperioder kan der påregnes længere leveringstid.

Private forsendelser sendes som brev med Post Danmark direkte til din private adresse. Inspired-by kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

REKLAMATIONSRET

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Inspired-by. Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering eller groft misbrug. Inden du returnerer varen, kontakt da venligst Kundeservice på telefon: +45 27 82 84 49, eller mail til susanne@surb.dk, for at få et returnummer. Returnummeret skal skrives tydeligt på returemballagen. Reklamationer uden returnummer og original kvittering vil blive afvist.

Varen sendes til:
Inspired by
Kongensvej 11 st.
2000 Frederiksberg
Mærket: Reklamation

SIKKERHED

For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre. Alle personoplysninger behandles 100 % fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven. Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere, om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås nederst i din browser.

Fortrydelsesret

Inspired-by.dk tilbyder altid ret til at fortryde din bestilling inden for 14 dage. Fortrydelsesretten gælder fra leveringsdagen. Levering er sket når varen er blevet leveret til kunden eller en anden, som kunden har anvist fx en nabo/ven.

Hvis kunden vil gøre sin fortrydelsesret gældende, skal kunden skriftligt på mail give besked om, at han/hun ønsker at fortryde købet, senest 14 dage efter levering. Hvis du oplyser dit ordre nummer i mailen er det meget nemmere for at hjælpe os! Ellers er du meget velkommen til at kontakte kundeservice – så er jeg sikker på at vi kan finde en løsning sammen.

KUNDESERVICE

susanne@surb.dk

+45 30576999
Surb
Kongensvej 11 st.
2000 Frederiksberg
Danmark

Senest 14 dage efter at kunden har givet besked til forretningen om, at han/hun ønsker at benytte fortrydelsesretten, skal han/hun have sendt varen retur til Surb ApS. Varen skal bare være afsendt, ikke kommet frem til Surb ApS. Det er kundens ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til inspired-by, skal være forsvarligt indpakket. Kunden må altid undersøge en vare på samme måde, som de havde kunnet gøre det i en fysisk forretning. Kunden må ikke fx fjerne mærker i tøjet eller fjerne beskyttelsesfilm, medmindre det er nødvendigt for at undersøge varen.

Hvis kunden har brugt varen, udover hvad man kan i en fysiske butik, men varen stadig kan sælges som ny, gælder de samme regler. Hvis det er tilfældet skal alt, der er opkrævet ved købet, betales tilbage når købet fortrydes. Hvis varen faktisk er taget i brug og ikke længere kan sælges som ny, har kunden kun krav på det, som varen nu kan sælges for. Der skal altid laves en konkret vurdering. Tilbagebetalingen sker seneste 14 dage efter beskeden om fortrydelsen er kommet frem til Surb ApS/Inspired-by.dk. Dog kan Surb ApS/Inspired-by.dk vente, til de har fået bevis for, at varen er afsendt til dem.