About

 

 

Vi skaber unikke og eksklusive tørklæder i materialer af høj kvalitet. Vi er inspireret af alle de ting, der omgiver os og vi er altid på udkig efter ny inspiration til vores designs.

Vi er drevet af vores passion for at gøre kvinder smukke. Med et mix af farver og mønstre kan et tørklæde pifte din garderobe op og gøre din stil helt perfekt.

Da vi startede Inspired-by, var vi meget fascinerede af fotokunst, der var designet i Danmark og trykt på tørklæder. Alle vores designs får et overraskende udtryk, når vi arbejder sammen med fotografer og fotokunstnere.

Vores firma ligger i København, men vores egne rødder går tilbage til provinsen. Derfor er vi både inspireret af Danmarks smukke natur og af storbyens imponerende bygninger og levende puls. Vi er så stolte af alle vores designs – hvert enkelt tørklæde fortæller sin helt egen historie.

For at sikre og fastholde vores ekstremt høje kvalitet har vi et meget tæt samarbejde med vores produktion.  Vores tørklæder er lavet i uld, silke, cashmereuld og bomuld i meget høj kvalitet.

Velkommen til Inspired-by.

Love

Susanne

Contact us

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Customer Service:

info@inspiredby.dk

Showroom:

Smallegade 24 – 2000 Frederiksberg

Inspired by besvarer din henvendelse indenfor 48 timer.

kl. 9.00 – 15.00 + 45 30 57 69 99

Facebook Instagram